Inloggen - Diet4u

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten?
Registreren

30 dagen dieet

Bij de meeste diëten wordt je beperkt in de hoeveelheid calorieën die je mag eten. In het begin val je hard af maar na verloop blijf je op een bepaald gewicht hangen. Hierdoor raak je vaak gedemotiveerd. Vervolgens komen de kilo's er snel weer aan als je stopt met het dieet. De reden hiervoor is dat in ons lichaam hormonen actief blijven die bijdragen aan de vetopslag. Voorbeeld hiervan is insuline. Insuline zorgt voor de opslag van voeding in vet en in de spieren. Sommige soorten voedsel stimuleren het aanmaken van insuline en andere soorten voedsel helemaal niet. Hiervan kun je dus zoveel eten als je wilt zonder dat het zorgt voor vetopslag.

Werking van Superverbrander dieet

Met het superverbrander dieet ga je in 30 dagen de balans van vetopslag en hormonen veranderen. In deze periode val je tussen de 4 en de 7 kg af. Daarna ga je door tot je streefgewicht is behaald.

Om niet de verkeerde voeding binnen te krijgen die voor stimulans van insuline aanmaken zorgen moet je tijdens de 30 de recepten van het superverbrander dieet volgens. Deze recepten zorgen juist voor een vet verbranding.

De diëten:

  • Bevatten 4 recepten per dag voor ontbijt, lunch, tussendoor en avondeten
  • Het is geschikt voor vegetariërs
  • 120 recepten waardoor je elke dag iets lekkers kunt kiezen.
  • Zorgen voor geen ge-jojo